Legioen

De Golden Helmet 2020 staat symbool voor het overwinnen van obstakels en samenwerking. Wil je weten wie het legioen achter het Golden Helmet 2020 event is? Door het volgen van jouw nieuwsgierigheid, heb je het eerste obstakel al overwonnen en hoor jij ook bij het Golden Helmet Legioen. Het Legioen bestaat uit een aantal onderdelen die op hun eigen manier bijdragen aan de groei van de Golden Helmet 2020.

Gladiatoren

Allereerst de grootste groep, de Gladiatoren . Zij gaan de strijd aan met zichzelf en elkaar in de “obstakel” arena. Misschien de grootste groep in de Golden Helmet Arena, maar vergis je niet..

“Vele voelden zich geroepen, maar weinige zijn uitverkoren!”

Wil je weten of jij uitverkoren bent? Meld je nu aan en overwin de obstakels op jou pad.

Vrijwilligers

Groepen die obstakels leggen worden zelf meestal snel, door de gevestigde orde opgeruimd. Vele Galliërs hebben het zwijgen al opgelegd gekregen, maar een klein groepje slimme Galliërs is de dans ontsprongen.

Door slim samenwerken speelt deze kleine groep dwarse galliërs een belangrijke rol, in het tot stand komen van de Golden Helmet 2020. De obstakels liggen namelijk niet zomaar in de Arena, maar zijn daar door deze groep daar neergelegd.

Wil jij ook samenwerken en je bij deze groep aansluiten?

Partners en Sponsors

Het legioen ontleent haar kracht mede aan de verbonden die zijn gevormd. Door het specialisme en discipline van elk verbond is de uitkomst groter dan de som der delen.