Partners en Sponsors

Golden Helmet
Kansen zien in tegenslag

24 oktober strijkt de eerste editie van Golden Helmet neer in de Liesselse bossen in Deurne. De Golden Helmet is een combinatie van persoonlijke coaching én een Obstacle Run. Deze obstacle run wordt georganiseerd in samenwerking met Bijzonder Jeugdwerk en LEVgroep, Leven & Verbinden en de Gemeente Deurne. Net zoals de prachtige Gouden Helm die 110 jaar geleden is gevonden in de donkere drassige moerasgrond van de Deurnese Peel, geloof ik dat je met de juiste aandacht voor groei, prachtmensen kunt vinden onder de jongeren van Bijzonder Jeugdwerk.

De obstacle run bestaat uit 21 obstakels waar er 9 mede worden gebouwd door de jongeren van Bijzonder Jeugdwerk. Met deelname, geven we deze jongeren de kans om binnen hun eigen mogelijkheden mee te bouwen aan de Golden Helmet. Een aantal van deze obstakels krijgen een thema dat is verbonden met de Deurnese geschiedenis. Zo kun je denken aan Een tuinpad obstakel naar Wiegersma, Zwarte plak obstakel van Toon Kortooms of DAF truck obstakel van Hub van Doorne.

De Golden Helmet heeft al meer dan 10.000 mensen bereikt met online media. Er komen zo’n 150 tot 200 nationale en internationale deelnemers naar Deurne om deel te nemen aan dit unieke sportevenement. We verwachten zo’n 300 bezoekers in de Liesselse bossen dus het belooft een evenement te worden waar Deurne trots op mag zijn!

Sluit uw organisatie ook aan?