Frequently Asked Questions

Algemeen

Wat kost deelname aan Golden Helmet ?
De prijzen vind je in een overzicht op de website. De kosten zijn afhankelijk van het moment van inschrijving. Hoe eerder je inschrijft, hoe minder je betaalt!
Spoiler title
Hidden content

Faciliteiten en Terrein

Zijn er eet- en drinkgelegenheden op het parcours en/of het terrein ?
Tijdens je deelname kom je een drinkpost tegen waar we water en bananen uitdelen. Voor deelnemers is een drinkpost ingericht in het start-finish gebied. Ben je na afloop nog dorstig of heb je stevige trek? Of kom je iemand aanmoedigen? In het start/finish gebied is een bar waar eten en drinken wordt verkocht.

Inschrijven en Profiel

Hoe kan ik me inschrijven ?
Leuk dat je meedoet! Via de eventpagina’s op onze website kun je jezelf en je vrienden inschrijven. Wil je samen starten? Schrijf iedereen dan in voor dezelfde starttijd.

Parcours en obstakels

Uit welke hindernissen is het parcours opgebouwd ?
Het leuke van Golden Helmet is dat er een competitie op het parcours met hindernissen plaats vindt, in de strijd voor de enige echte Golden Helmet! Deze hindernissen testen onder andere je hardloopconditie, je allround fitheid, en je arm- en beenkracht. Op de Arena ofwel parcours pagina op onze website krijg je een indruk van veel van onze hindernissen.

Veiligheid

Zijn er EHBO-posten op het evenemententerrein ?
Uiteraard! Er is een vaste EHBO-post in het start-/finishgebied en er zijn EHBO’ers op het parcours om direct medische hulp te kunnen verlenen indien nodig. Zij staan in direct contact met onze parcoursmarshalls die continu zicht houden op eventuele calamiteiten op het gehele parcours.